Yabancı Dil Eğitimi

Narin Sevgiler Eğitim Kurumlarının hedefi, öğrencilerimizin bilgilerini ve düşüncelerini birden fazla dilde ifade edebilen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin farklılıklarını ve öğrenme özelliklerini dikkate alarak hazırladığımız İngilizce eğitim programımızda, öncelikli hedefimiz öğrencilerimize ingilizceyi bir iletişim aracı olarak kazandırmaktır. Akademik olarak, ingilizce kitap okuma, yazı yazma ve diyaloglarda kendilerini ifade edebilme becerilerini kazanmalarını hedeflemektedir. Bunun yanı sıra, öğrencilerimize dünya vatandaşı olma ve kültürlerarası etkileşimde bulunma kapılarını açacak en önemli anahtarın yabancı dil olduğunu biliyoruz. Böylece, dilbilgisine yeteri kadar ağırlık veren bir program takip etmekteyiz.

Öğrenim diline ek olarak İngilizce anasınıfından itibaren öğretilmektedir. Dil derslerimizde, öğrencilerimizin dil becerilerindeki gelişimi sürekli takip edebilmek ve duruma uygun destek verebilmek için süreç değerlendirme ve sınavlar uygulanmaktadır. Ayrıca, İngilizce derslerimizi etkinlikler ve projelerle destekliyoruz. İlk dönemde yaptığımız Spelling Bee yarışması, tişörtlere ingilizce kelime yazma etkinliğimiz, ingilizce konuşma videoları hazırlama, diyalog çalışmaları ile derslerimizi daha etkili ve eğlenceli şekilde tamamladık. İkinci dönemde daha güzel daha heyecanlı olarak etkinliklerimizle güzel bir döneme başlayacağız.

The goal of NS group of istitutions is to raise individuals who would be in the position to express their thoughts and  acquired knowlege in more  languages.

Our  English education program has been carefully  prepared by taking into account the differences in the learning capabilities of our students;  which aims primarily  to provide our students with English as a communication tool.

Academically, it is our  aim to impart our students with  the skills of reading, writing, listening and expressing themselves with confidence.  Moreover, we know and believe  that the most important key that will open the doors to our students to become global citizens and be able  to have  intercultural interactions is to know a foreign language.

We  follow a program that gives sufficient weight to grammar and for this, we use Cambridge and More & More  publications which are accompanied  with online platforms   as auxiliary resources in our lessons.

Our secondary school students also study English both  for academic and  daily usage purposes . In our language lessons, process evaluations and exams are applied in order to continuously monitor the development of our students' language skills and to provide appropriate support.

Additionally, we augment teaching and learning of English by organizing  and  embarking on  supplementary events and projects. Among the fun and exciting activitities we executed successfully include Spelling Bee contests, T-shirt branding, preparing and shooting of videos in the form of dialogues and presentations. The likes of these effective fun teaching and learning  events and many more projects are  in the pipeline waiting for execution in the coming term.