Ortaokulumuz Hakkında

Uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu eşliğinde tüm derslerde üstün çözümleme becerisi edinen çocuklar analitik düşünebilmeyi, bilgiyi hayatla yoğurabilmeyi, madde ile mana arasında bağ kurabilmeyi NS Ortaokulu’nda öğreniyor. Dünya dillerini konuşmayı bilen, kendi yeteneklerinin ve sınırlarının farkındalığıyla, kültürünü benimseyen, kendi özlerine sevgiyle bağlı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş, saygılı, cesur ve lider ruhlu bireyler yetiştiriyoruz.

Akademik başarı yolculuğunda hedef belirleme, ders takibi, toplu ve bireysel  etüt çalışmaları, sınav hazırlıkları ve verimli ders çalışma teknikleri ile öğrencilerimizi bir adım ileriye taşıyoruz.

Lgs hazırlık öğrencilerimizle günlük ders takipleri, hafta sonu etütleri, soru çözüm saatleri ve kamp programları yaparak ciddiyet ve disiplin gerektiren bu süreçte öğrencilerimizin yanında oluyoruz.