Müdür Mesajı

NS Eğitim Kurumları Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olmak üzere  3 kademeden oluşur. Milli ve manevi değerlerine bağlı, araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, kapasitesini geliştirmeyi benimsemiş bireyler yetiştirmek temel misyonumuzdur.

Öğrencilerimizin mutluluğunun ve ruhsal sağlığının her şeyden önemli olduğuna inanıyoruz. Her öğrencimiz için, öğrenme şeklinin ve hızının birbirinden farklı olduğunu biliyoruz.  Bu anlamda eğitim – öğretim sürecinde bireysel farklılıklarını dikkate alarak ilerliyoruz.

Mizaç merkezli eğitim modeli ile çalışmalarımızı destekliyoruz. Zenginleştirilmiş eğitim programı kapsamında, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz.

NS Eğitim Kurumlarında herkesin başarı ve mutluluğu bizim için çok önemlidir.

NS Eğitim Kurumları, kişiselleştirilmiş eğitim modelleri, modern eğitim teknolojileri ve akademik, sosyal yönden her daim başarıyı hedefleyen, anaokulundan ortaokula her kademede bireye kaliteli eğitim veren, fiziksel altyapıyı ve teknolojik olanakları sunan, öğrencilerin sosyal sportif, kültürel ve psikolojik olarak gelişimini izleyip seçenekler sunan, yabancı dil eğitimine önem veren, güvenilir, yenilikçi ve modern bir eğitim kurumudur.

Bizlerin amacı; bireyin kendini tanımasını sağlamak, hem kendisi için hem de bulunduğu toplum için yararlı olacak kararlar alma yetisi kazandırmak. Sadece ileride kazanacakları mesleklerde başarılı olan bireyler değil, davranışları ve sosyal yaşam becerileri ile topluma ve kendilerine katkı yaratacak dünyadaki gelişmeleri izleyen, değerlendiren, gelişmeleri yaşamına uyarlayabilen, uluslar arası alanda iletişim kurabilen ahlaklı ve özgüvenli bireyler yetiştirmektir.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı adına ön hazırlı çalışmalarımızı hazırlamış bulunmaktayız. Kıymetli öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimiz ile birlikte sağlıkla, mutlulukla, huzurla güzel bir eğitim-öğretim yılına başlamayı arzu ediyoruz.  Milli Eğitim Bakanlığımızın açıklamaları ve planlamaları doğrultusunda hareket edeceğiz. Bakanlığımızın aldığı ve alabileceği bütün kararları takip ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelinde alacağı kararlar çerçevesinde de,  geliştirerek güncellediğimiz kararları siz değerli velilerimiz ile paylaşacağız. Öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği noktasında, gerekli tüm tedbir ve önlemleri de alarak çalışmalarımıza başlayacağız.

Necati KARAYEL

"Okul Müdürü"