Misyon ve Vizyon

NS Eğitim Kurumları olarak her insanın farklı bir "Cevher'' olduğuna inanıyoruz. Cevherin değerini fark edebilmek, o cevherin özelliklerini tanımakla başlar. Okulumuzda, öğrencilerimizin eğitim süreçlerini, doğuştan sahip oldukları mizaç özelliklerini ve farklılıklarını dikkate alarak Mizaç Merkezli Eğitim ve Rehberlik Modelini uyguluyoruz.

Araştıran, sorgulayan, düşünen, bilgili, üreten, iletişim kurabilen, açık görüşlü, duyarlı, vicdanlı, merhametli ve yenilikçi bireyler yetiştirmek için birebir ilgiye dayalı rehberlik denetiminde mentörlük sistemimizle çocuklarımızın her konuda yeterliliklerini geliştiren bir yaklaşım benimsiyoruz.

NS Eğitim Kurumlarında her çocuğun kalbine dokunabilmeyi önemseyen, öğrenmeyi, öğretmeyi ve kendini yeni bilgiler ışığında yenilemeyi seven, Uzmanlığı tecrübeyle  buluşturan güçlü kadromuz rehberliğinde öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle ve öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun bir biçimde kullanıyoruz.