Kurucu Mesajı

Özel NS Eğitim Kurumları bünyesinde öğrenim gören herkesi; milli ve manevi değerlerine bağlı,  ahlaki ve  insani değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, akademik olarak başarılı iyi insanlar olarak yetiştirmeyi amaçlar.

Tüm öğrencilerimizin farklılıklarını ve yeteneklerini  bilerek, yeteneklerini  toplum ve dünya ile uyumlu bir şekilde geliştirmesine yardımcı olmak eğitimimizin hedeflerindendir. Okulumuzun deneyimli eğitim kadrosu ile  çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, millî ve manevi değerlere sahip, çevresiyle güzel iletişim kurabilen, dürüst, hoşgörülü bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız.

Yalnızca bugünün değil, gelecek yılların ihtiyacını bilerek ona göre hazırlık yapan, okulumuzun çeşitli atölyelerinde verdiğimiz eğitimlerle, günümüzün tüm teknolojik şartlarını kullanarak belirlediği hedeflere emin adımlar ile yürüyen başarılı nesiller yetiştirmek istiyor, bunun için tüm ekibimizle çalışıyoruz.

Akademik başarının tamamlayıcısı olarak, okulumuzun her kademesinde verilen değerler eğitimi ile de tüm öğrencilerimizin ahlaklı ve erdemli,  sevgi ve hoşgörüden vazgeçmeyen iyi insanlar olması için çalışmaktayız.

Öğrencilerimiz aldığı eğitimlerle, büyüyecek, varlığı büyütecek…

Eda Nur KOÇER

"Kurucu"