İlkokulumuz Hakkında

Adap ve kurallara uyma eğitiminin verildiği “Okula Başlıyorum” programı ile en değerlinizin “değerleriyle” büyüdüğü, sıcacık bir sevgiyle, birebir ilgi ve bilgiyle donatıldığı ilkokulumuzda çağının teknolojisini tanıyan ve doğru kullanabilen, yeni bilgiler öğrenmekten heyecan duyan, ilim, adap ve bilimin rehberliğiyle hayatı keşfeden bir nesil yetiştiriyoruz. NS Eğitim Kurumları’nda çocuklar, başarıya en sağlam temeller üzerinde ve emin adımlarla ilerliyor. Bir çiçeğin bahara uyanışı gibi kendi doğasıyla tanışmaya hazırlanan çocuklarımız, kainatın sevgi dolu dilinden de anlayabilecek ilmi bir bakış açısına NS İlkokulu’nda erişiyor.