Biz Kimiz?

NS Eğitim Kurumları olarak;

Eğitim anlayışımız ile çocuklarımıza kendini tanıyacakları, keşfedecekleri, yaparak yaşayarak öğrenecekleri bir eğitim ortamı hazırlıyoruz. Her çocuk biriciktir ülküsünden yola çıkarak gelişim düzeyleri ve ilgi alanlarına göre eğitimler düzenleyip, bilimsel bilgi ve değerler eğitimimize önem vererek her öğrenciyi yetenekleri doğrultusunda başarılı kılmayı amaç ediniyoruz. Bu doğrultuda bilgisi, deneyimi, davranışları ile kendisine ve topluma fayda sağlayacak, ahlaki ve vicdani sorumlulukların farkında olan, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek cesur ve lider ruhlu bireyler yetiştiriyoruz. Kişiliği ile sevgi, şefkat, hoşgörü, saygı ilkelerinin ışığını yansıtarak doğru işleyen vicdan sistemi ve yenilikçi anlayışa sahip örnek bir insan olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Her biri farklı mizaç ve fıtratta olan çocuklarımızı, gençlerimizi zorlamadan, örselemeden gelişim basamaklarına uygun olarak yetiştiriyoruz. Eğitim programımızda çocuklarımız bizler için birer öğrenme kâşifidir. Çocuklarımıza kendilerini keşfedecekleri ortamlar ve materyaller sunarak kendilerini anlamaları, tanımaları ve ifade etmelerini sağlıyor, gözlemliyor ve onların ihtiyacı olan eğitimi vermeye çalışıyoruz. Eğitim yolculuğu tesadüflere bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur biz NS Eğitim Kurumları olarak kaliteli, birikimli, inançlı eğitim kadrosu yardımıyla geleceklerinin temellerini onlarla birlikte atıyoruz.

NEDEN NS?

• Okulu ve öğrenmeyi sevdirecek eğitsel rehberlik hizmetleri,

Dini ve manevi değerlerimizi aşılayacak; Değerler Eğitimi Programı, Kur’an-ı Kerim Dersi ve Hafızlık Eğitimi, Siyer Atölyesi, Zarafet Atölyesi, Bal Atölyesi

• Yeniçağın diliyle tanıştıracak; Robotik Kodlama dersi, 3D Modelleme
  • Fiziksel gelişimini destekleyecek; Artistik Jimnastik, Okçuluk, Masa Tenisi, Kayak, Basketbol, Voleybol ve Futbol Turnuvası
  • Doğa ile bağlar kuracağı; Botanik Bahçesi
  • Görsel, işitsel ve bilişsel gelişimi için; Drama, Müzik, Ahşap Atölyesi, Çömlek Atölyesi, Seramik Atölyesi vs.
  • Geçmişten bu güne, şimdiyi ve yeniyi öğreneceği geziler; Müzeler, Sergiler, Evcil Hayvanlar Parkı, Kitap Fuarı,
  • Kültür sanat ve eğlenceyi bir arada yaşadığı; Tiyatro, Müzikal Gösteri, Sinema, Drama
  • Yeni dillere “merhaba” diyeceği üç farklı yabancı dil eğitimi; İngilizce, Rusça, Almanca
  • Yardımlaşma ve paylaşmayı benimseyen; Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Her bilgiyi bizzat yaşayarak, dokunarak ve keşfederek öğrenebileceği;

Doğa Bilimleri Atölyesi

Teknoloji İnovasyon Atölyesi

Müzik Drama Atölyesi

Görsel Sanatlar Atölyesi

Bal Atölyesi ile çocuklarımız NS Eğitim Kurumları’nda günden güne daha bilgili, daha donanımlı, geleceğe daha hazır!

Büyüyecek, varlığı büyütecek.

balgat-final-anadolu-lisesi