Anaokulu Müdür Mesajı

İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez zırh, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen özel ve değerli bir okuldur NS EĞİTİM KURUMLARI.

Evimiz, ailemiz olan kurumumuz da çocuklarımızı keşif yolculuğuna çıkaran, çocuklarımızın kendilerine tanımalarına fırsat sağlayan, öğrenim sürecine anlam katan, geleceğe dönük bir okuluz. Çocuklarımızın sahip olduğu becerileri geliştirme kaygısı taşıyan eğitim ailemiz, sürekli kendini yenilemekte ve eğitim adına bir adım ilerisini düşünerek hareket etmektedir.

NS Çocuk Akademi Anaokulumuz çocuklarımıza potansiyellerini keşfedecekleri, eğlenerek ve oynayarak öğrenecekleri sosyalleşecekleri ve en önemlisi çocuk olduklarını unutmayacak ortam sunan bir dünyadır.

Oyun terapisti Byron Norton un sözüyle kuşlar uçar, balıklar yüzer, çocuk oynar.