Anaokulu Hakkında

Okullarımızda öncesi eğitimin yanı sıra dünyada kabul görmüş bazı eğitim sistemlerinden (MONTESSORİ REGGİO EMİLİA WALDORF BANK SECRET) faydalanılmaktadır. Bu sistemleri kendi eğitim sistemimize ve kültürümüze uyarlayarak farklı etkinlik, materyal ve programlar oluşturmaktayız.

Sistemimizin temelinde her birey farklıdır bakış açısı bulunmaktadır. Bu yüzden her biri farklı mizaç ve fıtratta olan çocuklarımızı, örselemeden gelişim basamaklarına uygun olarak yetiştiriyoruz.

Bizim için her çocuk özeldir.

Eğitim anlayışımız sevgi ilgi ve güven odaklıdır.

Sonucu değil süreci önemsemekteyiz. Bu süreç içerisinde sevgi, saygı, açıklık ve en önemlisi güven esastır.

Çocuklarımız bizler için birer öğrenme kâşifidir. Çocuklarımıza kendilerini keşfedecekleri ortamlar ve materyaller sunarak kendilerini anlamaları, tanımaları ve ifade etmelerini sağlıyor, gözlemliyor ve onların ihtiyacı olan eğitimi vermeye çalışıyoruz.

Bizler çocuklarımıza zaman zaman neyi nasıl yapacakları konusunda yol gösteriyor ama asla onların yerlerine geçmiyoruz.

Okullarımızın fiziki mekânları öğrencelerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek materyaller ve sınıflar ile düzenlenmiştir.

Eğitim yolculuğu tesadüflere bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur biz Ns Eğitim Kurumları olarak kaliteli, birikimli, inançlı eğitim kadrosu yardımı ile hayatlarının ve geleceklerinin ilk adımlarında birlikte olmak dileği ile sizleri okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.